1

Οι Split Image κυκλοφορούν το πρώτο τους single σε βινύλιο, το οποίο περιέχει δύο καινουργια κομμάτια, το ΤIme is not my friend και το A Muse.  Μαζί με το δίσκο θα υπάρχει καi ενα free download coupon ,  ωστε να μπορούν να κατεβάσουν σε ψηφιακή μορφή , τα κομμάτια του δίσκου , οσοι τον αγοράσουν, αλλα δεν εχουν πικάπ.
Η ηχογράφηση έγινε μεσα στο 2014 στο Soundmachine Studio και η παραγωγή απο τους Split Image. Τον δίσκο κυκλοφορεί και πάλι η Dead Scarlet Records. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους χώρους διάθεσης του δίσκου σύντομα. Κυκλοφορεί στις 5-6-2015 και θα ακολουθήσει Release Party στο Ghostown την ίδια μέρα (Δείτε τα Events)

 

Αγοράστε το Single:  Split Image  - ΤIme is not my friend - A Muse

 

Οσοι έχουν αγοράσει το Single σε βινύλιο , μπορούν με το κουπόνι που περιέχει να κατεβάσουν ΔΩΡΕΑΝ τα κομμάτια που περιέχει κάνοντας κλικ στο παραπάνω Link.

Οδηγίες:

1) Πρεπει να εγγραφείτε δίνοντας ενα email που να ισχύει ( θα σας σταλει εκει email ενεργοποίησης καθώς και το download link)

2) Το κουπόνι ισχύει μόνο για την επιλογή :  Split Image - Time is not my friend - A muse (Ολα τα κομμάτια)

3) Παρακαλώ εισάγετε τον αριθμό κουπονιού , κάνοντας κλικ στο " Εισάγετε ένα κουπόνι" πριν την ολοκλήρωση της αγοράς.

 

 

 

 

Κυκλοφόρησε  το πρώτο album των Split Image, με τίτλο "exposure", απο την Dead Scarlet Records.
Tο "exposure" περιλαμβάνει 13 κομμάτια που γράφτηκαν και συνθέθηκαν μεταξύ 1982-1992 και μετά από αρκετές άκαρπες προτάσεις ηχογραφήθηκαν μεταξύ 2010-2011.
Σκοτεινοί ήχοι και μελωδίες περιγράφουν προσωπικά βιώματα και εμπειρίες αντικατοπτρίζοντας το ιδιαίτερο προσωπικό ύφος του συγκροτήματος.

 

Tracklist
 
1   Never Again
2   When the Spring Comes
3   Go Away
4   Unaware
5   Habeas Corpus
6   Darkness
7   Landed on Earth
8   In Better Days
9   A Wish as it Falls
10   Hesitation
11   Friday Night
12   City Hole
13   Exposure

 

Αγοράστε το   Split Image  -  Exposure

Copyright Split Image © 2016. All Rights Reserved.